• Nieuw
Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers
search
  • Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers
  • Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers
  • Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers
  • Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers
  • Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers
  • Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers
  • Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers
  • Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers
  • Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers
  • Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers

Universele autohouder voor tablet en smartphone voor passagiers

€ 49,99
€ 22,99 € 27,00 korting
Inclusief belasting
  • Ideaal voor autoritten, deze universele houder maakt het eenvoudig om tablets en mobiele telefoons (12 tot 20 cm) aan de hoofdsteun te bevestigen.
  • 360° rotatie om de kijkhoek aan te passen.
  • Lichtgewicht en duurzaam (ABS, siliconen).
  • Verander uw reizen in plezierige momenten!
Aantal

Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Universele Autohouder voor Tablet en Smartphone

De autohouder voor tablets is een ideaal accessoire om passagiers, zowel kinderen als volwassenen, te vermaken tijdens autoritten. Makkelijk te installeren en te gebruiken, biedt het een veelzijdige oplossing om comfortabel te genieten van uw tablet of smartphone onderweg.

Kenmerken:

• Veelzijdig en Aanpasbaar Ontwerp: Deze universele houder past op alle autotypes en biedt een stevige en stabiele grip.
  • Eenvoudige en Universele Installatie: Snel te bevestigen aan de hoofdsteun van de voorstoel en geschikt voor diverse tablets en smartphones (12 tot 20 cm).
  • 360° Rotatie: Maakt multi-posities aanpassing mogelijk voor optimale kijkhoek, met handige zijopening voor oplaadkabels.
  • Makkelijk te Vervoeren en Op te Bergen: Lichtgewicht en afneembaar, eenvoudig op te bergen voor draagbaar gebruik.
  • Kwalitatieve Materialen: Gemaakt van ABS en siliconen voor robuustheid en duurzaamheid.
  • Universele Compatibiliteit: Geschikt voor elk autotype dankzij de verstelbare hoofdsteunbevestiging (12,5-15,5 cm).
  • Veelzijdig Gebruik: Ideaal om kinderen te vermaken met tekenfilms of games, en voor volwassenen om comfortabel te werken of video's te bekijken.

Deze tablethouder is het perfecte accessoire om uw reizen leuker en praktischer te maken. Geniet van uw favoriete inhoud met gemak terwijl u onderweg bent in uw auto!

Technische Specificaties:

• Afmetingen: 21 x 7 x 12 cm
  • Materialen: ABS, Siliconen
  • Kleur: Zwart
  • Installatie: Bevestiging aan de hoofdsteun
  • Aanpassing: Compatibel met apparaten van 12 tot 20 cm
  • Rotatie: 360°
  • Gebruiksgemak: Eenvoudige Installatie en Bediening
  • Gewicht: Lichtgewicht en Gemakkelijk te Dragen
  • Meertalige Verpakking: Instructies beschikbaar in 24 talen

Verander uw auto in een comfortabele entertainmentruimte met deze tablethouder. Geniet van uw reizen met praktisch gemak!

RzSupply
V0103620
10 Items

Datasheet

Fabricant
RzSupply
Fabricant Elektroid
Elektroid
Nieuw
Commentaar (0)