• Ny
Upplev förbättrade vyer med smartphoneskärmförstärkare
  • Upplev förbättrade vyer med smartphoneskärmförstärkare

Upplev förbättrade vyer med smartphoneskärmförstärkare

59,99 €
32,99 € Spara 27,00 €
Inkl. moms
  • Njut av en bioupplevelse hemma med skärmanstärkaren och högtalaren för smartphones.
  • Dess innovativa design och 12-tums skärm fördjupar dig i hjärtat av handlingen med en förstoring på x3 för maximal klarhet.
  • Strömma trådlöst ditt favoritinnehåll tack vare dess Bluetooth 5.0-anslutning och njut av kraftfullt och engagerande ljud med dess integrerade 3 W-högtalare.
  • Praktisk, bärbar och stilfull förvandlar denna förstärkare varje ögonblick till en oförglömlig upplevelse.
Kvantitet

Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Portabel Skärmförstärkare med Högtalare för Mobiltelefoner

Upptäck en förbättrad visningsupplevelse med den portabla skärmförstärkaren med högtalare för mobiltelefoner. Njut av en förstorad bild av din telefon för en mer fördjupande visning av dina favoritserier, filmer, videor och videosamtal. Dess portabla design gör att du kan ta med den överallt för en enastående visuell upplevelse när som helst.

Viktiga Funktioner:

• Universell Kompatibilitet: Passar till de flesta mobiltelefoner för mångsidig användning.
  • Visuell Förstärkning: Förstorar din telefonskärm för bättre visning utan ögontrötthet.
  • Inbyggd Högtalare: Njut av klar och fördjupande ljud tack vare den inbyggda högtalaren.
  • Lättanvänd: Lätt och portabel, placera bara din telefon för att börja njuta av en förbättrad visningsupplevelse.
  • Bluetooth-anslutning: Trådlös anslutning till din telefon för bekväm användning.
  • Batteritid: Inbyggt uppladdningsbart batteri för förlängd användning.

Rekommenderad Användning:

Perfekt för att titta på filmer, videor, videosamtal och mer med förbättrad visuell komfort. Perfekt för användning hemma, på resande fot eller på kontoret.

Lättanvänd:

Placera helt enkelt din telefon i förstärkaren och njut av omedelbar förstorad visning, utan komplicerade inställningar.

Förvandla din visningsupplevelse med den portabla skärmförstärkaren med högtalare för mobiltelefoner, som erbjuder förstorad visning och fördjupande ljud för alla dina multimediaaktiviteter.

RzSupply
V0103404
8 objekt

Datablad

CountryOfOrigin
Spanien
Unité
Fabricant
RzSupply
Fabricant Elektroid
Elektroid
Ny
Kommentarer (0)